ep trump receives briefing on drug trafficking on the southern border
Polaris
37.808,11
  • -
  • -

Wall Street registra indefinició i falta de tendència mentre els inversors estan molt pendents de la trobada entre el president dels Estats Units, Donald Trump, i el viceprimer ministre xinès, Liu He, que tindrà lloc aquest mateix dijous.

Dins del front empresarial, especial atenció a Tesla, que cau amb força després d'incomplir les expectatives dels analistes amb les seves unitats lliurades durant el primer trimestre de 2019.

Sobre les negociacions entre la Xina i els EUA, Myron Brilliant, dirigent de la Cambra de Comerç dels EUA, ha comentat que "estem arribant a l'última etapa.” "El 90% de l'acord està fet, però l'últim 10% és la part més complicada i requerirà concessions en tots dos bàndols", ha afegit. Segons FT, si l'acord no és aconseguit aquesta setmana, les negociacions s'estendran fins a finals de juny, quan el G-20 té previst reunir-se al Japó.

Més enllà de la cimera comercial entre les dues economies més grans del món, aquest dijous també realitzaran intervencions públiques diversos membres de la Reserva Federal (Fed).

John Williams, Patrick Harker i Loretta Mester, presidents de la Fed de Nova York, Philadelphia i Cleveland, respectivament, es pronunciaran sobre la política monetària nord-americana.

Seguint a l'àmbit macro, aquest dijous s'han publicat les peticions inicials de desocupació, que han baixat fins a 202.000 des de 212.000, per sota de les 216.000 esperades. A més, les peticions contínues també han baixat més del previst.

La dada d'ocupació privada ADP ha mostrat aquest dijous la creació de 129.000 nous llocs de treball al sector privat nord-americà, enfront dels 170.000 treballs projectats pels analistes i els 197.000 registrats en el mes anterior. Per l'informe d'ocupació de març, que es publicarà divendres als EUA, el consens espera la creació de 180.000 llocs de treball i una taxa d'atur que es mantindrà al 3,8%.

ANÀLISI TÈCNICA I ALTRES MERCATS

El Dow Jones "comença la setmana molt forta superant els màxims anuals que presentava als 26.241 punts i confirma la formació d'un retrocés temporal (figura de continuació de tendència) a la mitjana de 200 sessions", segons indica César Nuez, analista de Bolsamanía. "Sembla immediat que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims històrics que va dibuixar el 2018 als 26.951 punts", afegeix aquest expert. El selectiu ha tancat als 26.218 punts.

"El primer nivell de suport es troba als 25.208 punts, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus", conclou Nuez.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,2%, fins als 62,60 dòlars. Per la seva banda, l'euro es deprecia un 0,15%, fins als 1,1213 dòlars. Finalment, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys cau fins al 2,51%, mentre que el rendiment del bo a 2 anys baixa fins al 2,32% i el del bo a tres mesos es manté al 2,43%.

Noticias relacionadas

contador