ep trump receives briefing on drug trafficking on the southern border
Polaris

El president dels Estats Units, Donald Trump, es reuneix aquest dijous amb el viceprimer ministre, Liu He, que es troba a Washington per continuar amb les negociacions comercials, segons l'agenda del mandatari publicada aquest dimecres a la Casa Blanca.

La reunió se celebrarà aquest dijous al voltant de les 16.30 (hora local) al Despatx Oval, segons l'agenda.

Liu també es reunirà amb el secretari del Tresor nord-americà, Steven Mnuchin, i amb el representant de Comerç, Robert Lighthizer, segons ha informat el Ministeri de Comerç xinès sense oferir-ne més detalls.

Lighthizer i Mnuchin van viatjar a la Xina el mes passat, on es van reunir amb Liu. Ara les negociacions es reprendran a Washington amb l'objectiu de "seguir treballant" abans de la data límit de l'1 de març, quan els aranzels del 10% sobre importacions xineses valorades en 200.000 milions de dòlars s'elevaran fins al 25 per cent.

És probable que el president Trump anunciï plans per a la celebració d'una cimera amb el president de la Xina, Xi Jinping, cosa que podria indicar que les converses comercials polèmiques entre els dos països podrien estar a punt de concloure’s, segons publica MarketWatch.

Noticias relacionadas

contador