ep elon musk consejero delegadotesla
TESLA

Tesla es desinfla a mesura que avança la sessió. La companyia es disparava més d'un 6% després d'anunciar que ha aconseguit el seu objectiu de fabricar 5.000 unitats del Model 3 per setmana. En canvi, ara cotitza en vermell.

  • 539,60$
  • 16,53%

El president de la companyia nord-americana, Elon Musk, va enviar un correu electrònic als seus empleats diumenge a la tarda per confirmar la notícia. Ara la companyia s'ha marcat com a fita acoblar 6.000 Model 3 a la setmana.

Els analistes aplaudeixen la capacitat de la companyia "per fabricar vehicles elèctrics en massa"

La unitat que feia possible que Tesla s'arribés a aquest volum de producció va passar els últims controls de qualitat a la planta de Tesla a Fremont (Estats Units) al voltant de les cinc de la matinada (hora local).

"Crec que ens vam convertir en una veritable companyia d'automòbils", va assenyalar Musk. Tesla va suspendre l'abril temporalment l'activitat en la línia de muntatge del Model 3 amb l'objectiu de millorar-ne l'automatització i que no es produeixin embussos.

Al febrer, també va detenir durant quatre dies la producció d'aquest model sota la mateixa finalitat. Musk va atribuir el problema al fet que la companyia depèn en excés de l'automatització. Tesla aspira a aconseguir durant el tercer quart de l'any la "combinació ideal" d'alt volum, bon marge brut i un sòlid flux de caixa operatiu positiu.

Els analistes de CMC Markets apunten que aquesta dada "destaca la capacitat (de Tesla) per fabricar vehicles elèctrics en massa" i ressalten que "la companyia ha produït un total de 7.000 cotxes durant l'última setmana del segon trimestre" i que, per això, "els seus inversors n’estaran pendents.”

Noticias relacionadas

contador