jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica
4,22€
  • 0,07€
  • 1,73%

Telefónica pujarà fins a un 33% algunes de les seves tarifes d'Internet i mòbil a partir del pròxim gener. La companyia de telecomunicacions espanyola durà a terme uns augments de preu que afectaran els plans Movistar de només fibra i les trucades des de telèfons mòbils incloses als paquets de Movistar Fusió 0, segons informa 'El País'.

Unes pujades que també afectaran els bons de trucades i els serveis complementaris com el desviament d'una trucada telefònica o el servei del contestador.

La companyia de telecomunicacions elevarà el cost d'establiment de trucades mòbils de Fusió 0

Aquest augment de preu començarà a ser efectiu des del proper 18 de gener de 2019 i afectarà principalment l'establiment de trucada des d'una línia mòbil inclosa dins d'un paquet Fusió 0: passarà a costar de 30 a 40 cèntims, és a dir, un repunt del 33%.

La fibra òptica també es veurà afectada per aquestes pujades. El paquet Movistar Fibra òptica de 100 megues i el de 600 megues costaran 3 euros més al mes des del pròxim 5 de gener. A més, passaran a costar cinc euros més si els clients decideixen incloure en els seus respectius plans la velocitat simètrica de pujada i baixada.

Durant l'últim any, la companyia de telecomunicacions dirigida per Álvarez-Pallete ha augmentat en 8 euros (al mes) els paquets que únicament inclouen fibra òptica, encara que de moment segueix 'respectant' els de Movistar Fusió, modalitat que no ha patit cap pujada durant aquest temps i és, al mateix temps, de les més populars entre els clients del grup.

Des de Facua adverteixen sobre aquestes noves pujades i assenyalen que un any i mig després del final del roaming, Telefónica ha augmentat en 2 euros els seus plans de trucades internacionals.

Noticias relacionadas

contador