ep presidente ejecutivotelefonica jose maria alvarez-pallete 20180921131407
EUROPA PRESS

Bones notícies per a Telefónica. Barclays ha millorat el preu objectiu de la 'teleco' espanyola fins als 9,1 euros, des dels 8,7 euros anteriors. Aquesta revisió fa que Telefónica tingui un potencial del 30%, segons les estimacions de Barclays. La companyia puja un 0,67% fins als 7,02 euros.

  • 4,09€
  • 0,00%

Barclays ha actualitzat les seves estimacions perquè la majoria de les divises d'Amèrica Llatina s'han recuperat. A més, han fet "petits canvis" en el seu subjacent per Brasil, on esperen menys creixement, i a Alemanya, on la reestructuració portarà més costos i estimen que el creixement de MSR serà lleugerament més ràpid.

Finalment ajusten les seves estimacions per la hiperinflació argentina. A més, incrementen les seves estimacions d’OIBDA, amb un creixement del 4% per al període de 2019-2020. També milloren les seves estimacions d’FCF entre +3% i 5%. Per això, conclouen que en milloren el preu objectiu.

D'altra banda, en Telefónica Deutschland han fet petits canvis en les seves estimacions i insisteixen que els costos de reestructuració seran majors per a 2018 i 2020. Però deixen el seu preu objectiu sense canvis a cinc euros.

Pel que fa a Telefónica Brasil, Barclays ha retallat les seves estimacions de creixement d'ingressos pel continu deteriorament de l'entorn competitiu. Per això retallen els seus ingressos en 0,6% i l'OIBDA en un 1% per al període de 2018 i 2020. El preu objectiu de la companyia s'expressa en dòlars i des de la seva última actualització el real brasiler s'ha apreciat enfront del 'bitllet verd ', de manera que milloren el preu objectiu fins als 14 dòlars.

Noticias relacionadas

contador