ep presidente ejecutivotelefonica jose maria alvarez-pallete 20180921134702
Europa Press

Els títols de l'operadora s'estan comportant durant les últimes setmanes millor que el conjunt del mercat i ara presenta una important resistència a la volta de la cantonada.

  • 4,00€
  • 0,91%

A diferència d'altres moments de mercat, almenys cal reconèixer que durant les últimes setmanes Telefónica està aguantant el tipus millor que el conjunt del mercat. Després de les pujades d'aquest dilluns anem a veure si l'operadora és capaç de deixar enrere la resistència que presenta als 7,16 euros, abans suport. De fet, mentre el preu no salti per sobre d'aquest nivell, no tindrem cap senyal de continuïtat del rebot. En superar-lo, la col·loquem el següent nivell de resistència a la part superior del canal baixista, ara als aprox. 7,40 euros.

Però no ens enganyem, de moment tot encaixa dins del que és un simple rebot (fase de reacció), producte de l'extrema sobrevenda. El preu continua desplaçant-se dins d'un impecable canal baixista des d'abril de 2017. I mentre els màxims i mínims decreixents segueixin aquí, la tendència, en el millor dels casos, serà lateral.

Gràfic diari de Telefónica

Noticias relacionadas

contador