jose-maria-alvarez-pallete-presidente-ejecutivo-telefonica
Telefónica
4,12€
  • -0,02€
  • -0,53%

Els experts de Kepler encara no veuen un punt d'inflexió en Telefónica i així ho recullen en un informe publicat aquest dimarts en què es mostren escèptics amb l'operadora.

"Tot i el petit pas que han suposat els resultats del tercer trimestre, no hi veiem un punt d'inflexió, ja que l'arrossegament de les divises continuarà, el CAPEX segueix pujant en gairebé totes les unitats, Espanya no accelera el creixement i el Brasil segueix deteriorant-se", assenyalen aquests analistes.

Tot i els dubtes, aquests experts reiteren el seu consell de mantenir i augmenten el preu objectiu de la companyia fins als 7,7 euros des dels 7,5 euros (Telefónica cotitza actualment als 7,3 euros) per reflectir la decisió del Brasil de rebaixar els impostos i també les seves estimacions més baixes respecte a impostos en altres zones.

"Tots dos aspectes suposen comptabilitzar una generació de valor de 1.000 milions o el 2,5% sobre el patrimoni net o 0,2 euros per acció. Augmentem el nostre preu objectiu fins als 7,7 euros, però reiterem el nostre ràting de mantenir", assenyalen aquests analistes.

LES DIVISES ENCARA L’ARROSSEGARAN

Els experts de Kepler insisteixen que, tot i que les xifres trimestrals han suposat un petit respir, no suposen un punt d'inflexió, perquè la devaluació de les divises seguirà pesant. "Mentre el real brasiler i el peso argentí s'han estabilitzat després de l'estiu, altres monedes llatinoamericanes s'estan debilitant ara", expliquen.

Aquests analistes assenyalen també que el sòlid impuls comercial que es va veure l'estiu a Llatinoamèrica sembla que és més aviat "un fet aïllat". "El Brasil mostra un preocupant deteriorament dels ingressos afectat per la crisi macroeconòmica i financera", adverteixen des de Kepler.

Noticias relacionadas

contador