ep nuevo mando vocal con aura de movistar
EUROPA PRESS

Telefónica España ha decidit incrementar el catàleg de continguts actuals inclosos en tots els seus paquets de Fusión "de manera temporal i sense cost addicional" per acompanyar els seus clients mentre durin les mesures per frenar l'expansió del brot de coronavirus.

  • 4,21€
  • -0,99%

En un comunicat, la companyia destaca que l'objectiu d'aquesta iniciativa, que es farà de manera automàtica, és aportar "una possibilitat més variada d'entreteniment als clients en línia amb el compromís que els usuaris segueixin connectats".

En concret, els clients que tenen Fusión Selección i Superiores tindran accés al catàleg de continguts Premium sota demanda, que inclou més de 3.000 títols de cinema i esdeveniments esportius. Els usuaris de Fusión Base i Fusión Series s'amplia l'accés al catàleg de continguts sota demanda i als canals del paquet Familiar (més de 100 canals), mentre que els de Fusió 0 tindran accés al catàleg de continguts sota demanda de canals infantils. Per part seva, per als clients dels paquets Fusión Selección Plus amb ficció, Fusión Total i Total Plus s'hi incorpora, des del 24 de març i sense cost addicional, Disney+ amb tota la seva oferta d'entreteniment.

La companyia també assenyala que, tant els clients de Movistar com els que no ho són, poden donar-se d'alta de Movistar+ Lite, de manera gratuïta durant un mes, al qual s'han incorporat diversos canals generalistes (La 1, La 2, Antena 3, Quatre, Tele5 i La Sexta) i dos canals temàtics de cinema, TCM i Hollywood.

D'altra banda, l'operadora recorda que, tal com ja va anunciar la setmana passada, Movistar ha afegit sense cost addicional 30 GB al mes a totes la seva línies mòbils durant un període de dos mesos des del passat 11 de març.

Noticias relacionadas

contador