• Siemens Gamesa Renewable Energy se n'encarregarà del manteniment preventiu, la resolució d'incidències i el suport tècnic
ep parque eolico marino
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa Renewable Energy segueix sumant contractes. Aquesta vegada, ha ampliat el contracte signat amb Greater Gabbard Offshore Wind Farm Ltd (GGOWL), propietari del parc eòlic marí de Greater Gabbard, situat a la costa Est del Regne Unit, per continuar la seva supervisió i manteniment, segons ha informat aquest divendres la companyia.

  • 18,05€
  • 0,00%

Tal com indica l'acord renovat, el grup s'encarregarà de les tasques d'operació i manteniment del parc eòlic de 504 megawatts (MW) durant cinc anys més, fins el 2022. En concret, Siemens Gamesa s'encarregarà del manteniment preventiu, la resolució de incidències i el suport tècnic per a les 140 turbines del model Siemens SWT-3.6-107 instal·lades al parc.

Siemens Gamesa Renewable Energy se n'encarregarà del manteniment preventiu, la resolució d'incidències i el suport tècnic

Situat a 23 quilòmetres de la costa anglesa de Suffolk, el projecte, que va representar una inversió de més de 1.800 milions d'euros, va ser inaugurat a l'agost de 2013.

El grup va indicar que aquest contracte suposa "continuar i aprofundir" en les tasques de manteniment desenvolupades per al parc des de 2013. La monitorització i diagnòstic permanent de cadascuna de les turbines es durà a terme des de la sala de control de la companyia, a Newcastle (Regne Unit).

TRES RENOVACIONS

El manteniment d'aquest parc és l'últim de tres renovacions de contractes de manteniment recentment adjudicades a Siemens Gamesa. Amb un historial de 10 anys com a responsable del manteniment del parc 'offshore' de London Array (amb 175 turbines), i dels projectes de Lynn i Inner Dowsing (54 turbines), aquest és el primer acord que inclou també el manteniment de la infraestructura elèctrica.

Amb aquestes renovacions, el nombre de turbines monitoritzades en temps real per la unitat de negoci de serveis de Siemens Gamesa al Regne Unit i Irlanda ja puja a més de 3.200, en un total de més de 128 parcs eòlics (tant 'onshore' com 'offshore') amb un potència instal·lada a prop de 9,5 gigawatts (GW).

El conseller delegat de la unitat de negoci Serveis de Siemens Gamesa, Mark Albenze, va afirmar que aquesta ampliació reforça el compromís del grup "per oferir als seus clients plans de servei optimitzats, adaptats a les seves necessitats operatives específiques i complementats amb avançats serveis digitals, per tal d'ajudar-los a reduir-ne els costos".

Noticias relacionadas

contador