• La companyia instal·larà 25 aerogeneradors del model G114-2.0 MW per Zephyr Power (Pvt.) Limited ("Zephyr Power") a Gharo, al districte de Tatta
  • La instal·lació de les turbines al parc eòlic Zephyr començarà a finals de 2017
siemensa pakistan
Siemens Gamesa

Siemens Gamesa ha fet un pas més en el seu posicionament al mercat asiàtic amb l'entrada al Pakistan. La companyia, en consorci amb Sumec Hardware and Tools, ha signat un contracte amb el promotor independent Zephyr Power per a la construcció claus en mà d'un parc de 50 MW a Gharo, al districte de Tatta. Les accions de Siemens Gamesa pugen un 1% a l'IBEX.

  • 18,05€
  • 0,00%

L'abast de Siemens Gamesa engloba el subministrament de 25 aerogeneradors G114-2.0 MW, incloent-hi especificacions mediambientals dissenyades per obtenir el màxim rendiment en ambients amb pols i altes temperatures.

La instal·lació de les turbines al parc eòlic Zephyr començarà a finals de 2017, mentre que el projecte es posarà en marxa a l'agost de l'any que ve.

Aquesta gamma de turbines s'ha convertit en un referent dins el sector eòlic a causa de la seva disponibilitat i factor de capacitat, així com la seva elevada flexibilitat i baixa densitat de potència.

A banda d'aquest primer acord al Pakistan, Siemens Gamesa també està present en altres països del continent asiàtic com Indonèsia, Tailàndia, Vietnam, Filipines, Taiwan, Corea del Sud, Japó, Sri Lanka, la Xina o l'Índia, on ha instal·lat més de 10 GW.

Noticias relacionadas

contador