• La companyia va intentar la setmana passada frenar la seva caiguda en borsa comunicant nous acords en dies successius
  • Siemens Gamesa torna a ser aquest dimarts el pitjor valor de l'IBEX
ep markus tacke nuevo consejero delegadosiemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Siemens Gamesa torna a ser aquest dimarts el pitjor valor de l'IBEX. A hores d'ara es deixa un 1,81%, però ha arribat a cedir més d'un 2%. La companyia, com ja va fer la setmana passada, ha anunciat un nou projecte -en aquest cas a l'Índia- en un intent que les notícies positives aconsegueixin aturar la 'sagnia' que estan patint els seus títols en borsa. Enguany les accions de Siemens Gamesa es deixen un 32% precisament pels problemes que està tenint al mercat indi.

  • 18,05€
  • 0,00%

Siemens Gamesa ha comunicat aquest dimarts que desenvoluparà el primer projecte híbrid eòlic-solar a l'Índia a escala comercial, mitjançant la connexió d'un parc eòlic de 50 MW ja existent amb una planta solar nova de 28.8 MW. "Es tracta del primer projecte d'aquest tipus que desenvolupa la companyia, en el seu afany per explorar oportunitats de negoci que aportin valor addicional per als clients", ha assenyalat en una nota.

Segons el contracte assolit amb un dels principals operadors independents del país, Siemens Gamesa facilitarà una solució clau en mà completa. S'encarregarà del disseny, enginyeria i posada en marxa de la nova planta solar –incloent-hi el subministrament d'inversors fotovoltaics fabricats per Gamesa Electric-, així com de la seva hibridació amb el parc eòlic, equipat amb turbines de Siemens Gamesa. El projecte, situat a l'estat de Karnataka, entrarà en funcionament a finals de 2017.

"Aquest és un pas molt important per a la nostra companyia. Estem molt orgullosos de liderar la implantació a nivell comercial d'aquesta nova tecnologia integrada, que suposa la combinació òptima de la tecnologia solar i eòlica", ha subratllat Ramesh Kymal, CEO Onshore de Siemens Gamesa a l'Índia. "Amb un potencial d'uns 15 GW a l'Índia, aquest tipus de sistemes renovables integrats cada vegada suscita més interès en els nostres clients", ha afegit.

Noticias relacionadas

contador