meinrad-spenger-ceo-masmovil
MásMóvil

MásMóvil celebra aquest dimecres la que podria ser la seva darrera junta d'accionistes com a cotitzada. Aquest serà el cas si l'oferta pública d'adquisició (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence rep el suport massiu dels inversors del grup de telecomunicacions. El que sembla diluir-se, almenys de moment, és una contraoferta per l'empresa, però encara queden mesos d'OPA per endavant.

  • 22,50€
  • 0,00%

De moment, el que pren partit al capital de MásMóvil és BlackRock. El gegant de la inversió ha rebaixat de manera gradual la seva presència a l'accionariat de l'empresa dirigida per Meinrad Spenger. Actualment, la firma nord-americana en controla un 5,72%, quan a la fi de juny va arribar a depassar el 6,6%, segons figura als registres de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Així doncs, BlackRock rebaixa la seva exposició a l'operadora en un moment en el qual la CMMV encara té pendent donar el vistiplau al fulletó en el qual es detalla l'oferta d'adquisició dels fons, que valoren cada títol de MásMóvil en 22,5 euros. Quan ho faci, s'obriran els terminis d'acceptació de l'oferta, i també es donarà el tret de sortida per veure si, finalment, hi ha una contraoferta per la propietària de Yoigo.

De moment, la cotització es manté lleugerament per sobre d'aquesta cota, perquè MásMóvil afronta la jornada de la seva junta a 22,72 euros. De fet, des que es va conèixer l'OPA a principis de juny, la seva cotització s'ha mantingut per sobre del preu proposat pels fons.

Cal tenir en compte que els propis fons, amb el suport de l'equip directiu de MásMóvil, que advoca per donar suport a l'oferta, han posat un marc clar per a la cotització. En concret, una xifra: 26 euros per acció. El motiu és que els accionistes de referència que ja han mostrat el seu suport a l'oferta i que sumen el 30% del capital només podran acceptar una ofereix competidora si aquesta supera aquests 26 euros per títol.

Aquest dimecres, Spenger haurà de donar detalls no només de com li ha anat a la companyia aquests darrers mesos, sinó també de la perspectiva a futur. I, aquí, l'OPA en serà el condicionant clau.

Noticias relacionadas

contador