meinrad spenger (másmóvil)
Alberto Sánchez - Bolsamanía

Era la junta d'accionistes de MásMóvil més rellevant dels últims anys i, no obstant això, el conseller delegat de l'operadora, Meinrad Spenger, no ha entrat a valorar la situació corporativa en la qual es troba l'operadora, l'oferta de compra (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence.

  • 22,50€
  • 0,00%

"Continuem treballant en la creació de valor, siguin els accionistes que siguin", ha assegurat Spenger durant la seva intervenció a la junta. "L'opa no ens ha desviat ni un mil·límetre dels nostres objectius", ha resumit, sense entrar en més valoracion sobre la proposta de compra.

Al marge, Spenger sí ha donat pistes sobre com va el negoci en si. Malgrat l'epidèmia de coronavirus, assegura que la companyia és optimista de cara a la resta de l'exercici.

La previsió de la propietària de Yoigo és aconseguir un resultat d'explotació (Ebitda) d'entre 570 i 600 milions d'euros al 2020; i d'entre 670 i 700 milions en 2021, previsiblement, ha assenyalat, a la franja alta. A més, estima un Capex de 225 milions per a 2021, que podria reduir-se en funció dels acords amb altres operadores.

Quant a l'evolució durant la crisi de la Covid-19, Spenger ha destacat el bon comportament de les xarxes, que han suportat l'"augment exponencial de trànsit" fins i tot en les setmanes més complicades. "Les operacions han funcionat de manera impecable", ha assegurat.

I per a la companyia, no hi ha hagut canvi de rumb. "Som l'operador que més creix del mercat espanyol", ha assegurat. Això sí, ha criticat la prohibició de les portabilitats durant l'estat d'alarma. "Una mesura única a tota Europa. Repte del qual hem sortit airosos". En concret, amb 119.000 altes de banda ampla.

Noticias relacionadas

contador