ep archivo   fachada del edificio de caixabank a 5 de abril de 2023 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

CaixaBank ha anunciat que posa en marxa la primera xarxa d'oficines a Espanya especialitzades en petites empreses. D'aquesta manera, l'entitat hi posa el focus en oferir productes i prestar serveis adaptats a les necessitats concretes de les pimes.

  • 5,11€
  • 1,95%

L'entitat ajudarà les empreses que facturen menys de 2 milions d'euros a impulsar la seva activitat comercial i a gestionar el dia a dia més enllà de l'àmbit financer. L'objectiu de CaixaBank és "incrementar la base de clients d'aquest segment i augmentar, a més, la vinculació de les petites empreses". En aquest sentit, l'entitat posa a disposició d'aquest segment de clients 12.000 milions d'euros en crèdit preconcedit.

Actualment, el banc compta amb un volum de clients de 467.000 empreses petites que facturen menys de 2 milions d'euros i una quota de penetració del 38%.

La mesura consistirà en una atenció personalitzada de prop de 900 professionals. A més, al voltant de 250 gestors prestaran aquest servei personalitzat a petites empreses des de les oficines retail de CaixaBank properes als clients.

Noticias relacionadas

contador