ep archivo   un movil con la aplicacion smartphone tpv de caixabank
Archivo - Un móvil con la aplicación Smartphone TPV de CaixaBank.CAIXABANK - Archivo
4,96€
  • 0,04€
  • 0,81%

CaixaBank ha presentat aquest dimarts l'aplicació per a mòbils Smartphone TPV, que permet acceptar pagaments amb targeta de qualsevol quantitat des de dispositius mòbils i sense necessitat de disposar d'un dispositiu addicional, ha explicat en un comunicat.

Dirigida a comerços, professionals i autònoms de qualsevol mida i sector, aquesta app és la primera d'aquestes característiques que llança un banc a Espanya. Permet acceptar pagaments sense contacte i els gestiona amb la mateixa seguretat que un TPV tradicional, comenta l'entitat, que remarca que és compatible amb targetes Visa i MasterCard i, a més, permet consultar en temps real l'històric de les operacions realitzades i el detall de cadascuna.

Els comerços que vulguin convertir el telèfon en un terminal de pagament només han de descarregar l'aplicació Smartphone TPV al mòbil, ja disponible a la PlayStore de Google. L'app és compatible amb dispositius Android, siguin mòbils o tablets, sempre que tinguin versió 8 o superior del sistema operatiu i també NFC.

I com a client de CaixaBank, en contractar el servei, el comerç rep les credencials per accedir a l'aplicació, i només cal introduir-les a l''app' per començar a utilitzar-la.

A l'hora de fer una venda només caldrà introduir l'import de l'operació a la pantalla principal i, a continuació, el client ha d'acostar la targeta (tant física com digital) al mòbil que tingui instal·lada l'app. CaixaBank detalla que si l'operació ho requereix, l'aplicació sol·licitarà el codi PIN, i un cop confirmada la compra apareixerà l'opció de generar rebut i es remetrà el tiquet al client mitjançant el mètode seleccionat: mostrar-lo a la pantalla, enviar per email o generar un codi QR.

A més a més, l'aplicació de CaixaBank també permet gestionar devolucions.

Segons el banc, aquesta solució que posa a disposició dels seus clients suposa un avantatge per a aquells negocis que necessiten mobilitat i flexibilitat en l'experiència de cobrament, com poden ser, per exemple, professionals que es desplacin a domicili per fer feines, restaurants, comerços que facin repartiments, grans establiments, etc.

Noticias relacionadas

contador