ep fwd caf resultados 1er semestre 2018
EUROPA PRESS

CAF

31,75€
  • -0,25€
  • -0,78%

CAF s'ha adjudicat el contracte per al disseny, fabricació i subministrament d'una flota de 43 trens sense conductor a Londres. El contracte contempla un acord que inclou els serveis de suport tècnic i subministrament de recanvis per a la flota. S'estima que iniciïn el servei amb passatgers l'any 2023.

Segons ha informat la companyia aquest dimecres a través d'un fet rellevant a la CNMV, aquestes modernes unitats tindran cinc cotxes, basant-se en el disseny dels vehicles de metro de CAF.

A més, 33 dels trens reemplaçaran les unitats més antigues de què disposa actualment la línia Docklands Light Railway (DLR), gestionada per Transport for London (TfL), que tenen gairebé 30 anys d'antiguitat, mentre les deu unitats addicionals contribuiran a incrementar la freqüència i la capacitat en tota la línia.

Els nous trens tindran una longitud similar a la dels trens de tres cotxes que operen actualment a la línia DLR, però proporcionaran una sèrie de millores addicionals als passatgers. Això inclou la tecnologia més avançada pel que fa a informació visual i àudio en temps real sobre el viatge, a més d'aire condicionat, punts de càrrega de dispositius mòbils, àrees d'usos múltiples (per a cadires de nens, bicicletes i equipatge) i espais reservats a cadires de rodes.

Richard Garner, director de CAF al Regne Unit, ha comentat: "Estem satisfets d'haver aconseguit aquest contracte tan important de Transport for London per al subministrament d'unitats per al tren lleuger més transitat del Regne Unit".

La inversió en millorar el transport públic ajudarà a reduir la dependència de l'automòbil a Londres

"La unitat de Metro de CAF està dissenyada per satisfer les necessitats específiques d'un projecte tan important com aquest, ja que no només incrementarà la capacitat de passatgers, sinó que oferirà, a més, les innovacions més recents en comoditat i seguretat. Aquests nous trens contribuiran al pla estratègic de l'alcalde de Londres a l'àmbit de transport, que busca fer de la ciutat un lloc més verd i més confortable per viure-hi, treballar-hi i visitar-la, a més de contribuir també a la creació d'ocupació i nous habitatges.

"Es tracta de l'última novetat d'una sèrie d'adjudicacions recents per CAF, que inclouen el subministrament i manteniment de DMU per a la franquícia de Wales & Borders, la rehabilitació de 43 unitats RER MI2N per a la xarxa del metro de París, així com el subministrament i manteniment de 29 unitats regionals dièsel-elèctriques per a Nova Gal·les del Sud a Austràlia". Jon Fox, director de serveis de TfL, ha dit: "Reemplaçar els trens més antics de DLR i introduir una nova i moderna flota farà que el ferrocarril continuï ajudant al creixement actual i futur a l'àrea de Docklands".

Expliquen que la modernització del DLR afavorirà l'ocupació i l'augment de la població. La inversió en millorar el transport públic ajudarà a reduir la dependència de l'automòbil i contribuirà a l'objectiu de l'alcalde d'aconseguir que el 80% dels desplaçaments es realitzin en transport públic, en bicicleta o caminant per 2041.

Noticias relacionadas

contador