ep tranviacaf sumistrara a olso
CAF

CAF

31,60€
  • -0,40€
  • -1,25%

CAF ha anunciat aquest dijous l'extensió del contracte signat amb l'holandesa NS per subministrar 302 cotxes de passatgers per un volum de gairebé 400 milions d'euros.

Així ho ha comunicat la mateixa companyia a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

CAF ha recordat que ja subministra unitats similars, sota el contracte signat amb NS el 2014, que inclou el subministrament de 68 trens de 3 cotxes i 50 trens de 4 cotxes, per un import d'aproximadament 500 milions d'euros.

A més, destaca que els primers trens d'aquest contracte "es troben ja en servei comercial de passatgers en terres holandeses".

Per 2020, CAF preveu que els 118 trens de la primera comanda hauran arribat ja als Països Baixos, per la qual cosa els trens d'aquesta ampliació entraran en servei a partir d'aquest moment. Així, està previst que a partir de 2023, les 206 unitats del contracte estiguin en servei comercial.

Finalment, la companyia espanyola assevera que és "una molt bona forma d'acabar l'any pel que fa a contractacions, ja que al llarg de l’any ha obtingut contractes per un valor superior als 2.500 milions d'euros".

Noticias relacionadas

contador