0cb1084

CAF

31,95€
  • 0,50€
  • 1,59%

Construccions i Auxiliar de Ferrocarrils (CAF) ha corregit el seu comportament al Mercat Continu a mitja sessió (-0,9%) després de notificar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) la compra d'EuroMaint. Adquirirà el 100% de les accions de la comapnyia sueca en una operació que es valora en 80 milions d'euros.

"EuroMaint és a l'actualitat una de les empreses de referència al mercat ferroviari suec, amb una important quota del mercat suec en el negoci de manteniment de flotes de trens de passatgers, locomotores i vehicles ferroviaris industrials, i porta a terme les seves operacions a 18 instal·lacions i tallers repartits al llarg del país", ha exposat CAF a la seva notificació.

D'aquesta manera, CAF es fa amb el 100% de les accions de la societat sueca. L'acord amb els fons assessorats per la companyia de capital privat Orlando Nordics AB s'ha signat per un valor proper als 80 milions d'euros, tot i que la companyia assegura que el preu final es concretarà després dels ajustos pertinents al tancament de l'operació, que es preveu per al juliol de 2019.

En una nota de premsa també remesa per CAF, la companyia espanyola de manteniment ferroviari detalla que EuroMaint compta amb una plantilla de gairebé 1.000 persones i va generar uns ingressos de 150 milions d'euros durant el passat exercici. "Aquesta operació reforçarà la posició del grup CAF a nivell europeu a l'àrea de manteniment i subministrament de components".

Cal recordar que CAF va adquirir l'any passat Solaris per més de 300 milions d'euros. A més, l'arrencada de l'any ha estat positiu per a la companyia, que ha aconseguit tancar contractes amb Renfe, Metro Bilbao, Aràbia Saudita, Trenitalia, Austràlia i l'empresa de transport regional de París.

A la sessió d'aquest dijous, CAF cotitzava plana (-0,9%) al Mercat Continu, si bé està corregint la seva tendència.

Noticias relacionadas

contador