ep fwd caf resultados 1er semestre 2018
EUROPA PRESS

CAF

31,95€
  • 0,50€
  • 1,59%

RATP (Régie Autonome des Transports Parisiens) i Île-de-France Mobilités s'han adjudicat a CAF el projecte de rehabilitació de 43 unitats RER MI2N, fabricades entre els anys 1995 i 2005. El volum del projecte ascendeix a un import de 121.300.000 d'euros, i forma part del programa de renovació de trens RER que actualment estan duent a terme RATP i Île-de-France Mobilités. Està previst que els primers trens rehabilitats entrin en servei l'any 2020.

Île-de-France Mobilités és l'autoritat de control i coordinació de les diferents empreses de transport que operen a la xarxa de transport públic de l'àrea de París i la resta de la Regió d’Île-de-France. Per la seva banda, RATP (La Régie Autonome des Transports Parisiens) és l'empresa pública responsable de la gestió tant de la xarxa de Metro de París com altres transports urbans i interurbans de la capital francesa i de la seva àrea metropolitana, així com una part de les línies de RER (Réseaux Express Régional, Ferrocarrils de Rodalies de París).

En concret, dins de la xarxa de transports gestionada per la RATP, s'inclouen 115 km de la xarxa de ferrocarrils de rodalies a Île-de-France (RER), que és en una de les seves línies, en concret la Línia A, on fins la data donaven servei les unitats que seran rehabilitades per CAF.

CAF ha explicat que la renovació d'aquests trens garantirà la uniformitat de les unitats que operen a la línia i contribuirà a millorar el confort dels passatgers. L'empresa ha afegit que aquesta concessió consolida la seva presència a França, on durant els últims anys ha desenvolupat un gran nombre de projectes, entre els quals destaca el subministrament de tramvies per a les ciutats de Nantes, Besançon i St.Etienne, així com la rehabilitació de la flota de trens de la línia D del metro de Lió i el subministrament de locomotores elèctriques de tipus dual que actualment CAF està fabricant a la planta situada a la localitat francesa de Bagnères de Bigorre (Alts Pirineus).

Noticias relacionadas

contador