ep archivo - solaria
SOLARIA - Archivo

Males notícies per a Solaria... una altra vegada. Després de la retallada que van fer fa uns dies els experts de Berenberg i Sabadell, ara han estat els analistes de Barclays els que han reduït les seves estimacions sobre el valor. En concret, ha rebaixat la previsió de beneficis i el preu objectiu que atorguen als títols de la companyia, perquè esperen retards en la concessió de permisos a Espanya, cosa que creuen que l'afectarà negativament.

  • 9,81€
  • -2,10%

Després d'ajustar les previsions sobre la capacitat de Grenergy per a finals del 2022 a causa del retard dels projectes, ara Barclays ha fet el mateix amb Solaria. "També hem retallat les nostres previsions de capacitat per a Solaria. Esperem seguir veient retards als permisos mediambientals a Espanya", apunten des de l'entitat britànica.

Com a conseqüència, els experts de la companyia han retallat la previsió de benefici per acció per al 2023 des dels 0,97 euros anteriors fins als 0,88 euros actuals, i, a més, han reduït el preu objectiu que atorguen als seus títols des dels 18,60 euros. fins als 16,40 euros. Sobre la recomanació, la mantenen a infraponderar.

Fa uns dies els analistes de Berenberg retallaven les seves projeccions sobre Solaria. En una nota, els experts de la companyia alemanya fixaven el nou preu objectiu als 21,50 euros atès que veien "probable que no aconseguís el seu objectiu de capacitat operativa", encara que seguien aconsellant comprar.

I a Berenberg havien seguit al mateix temps els passos de Banc Sabadell, que també va emprendre una forta retallada en el preu dels títols de la companyia energètica després que aquesta s'enfonsés després de presentar resultats. En concret, els estrategs de Sabadell van retallar el preu objectiu de les seves accions fins als 16,1 euros enfront dels 18,05 euros previs, amb una recomanació neutral.

Noticias relacionadas

contador