ep proyecto de renovables de solaria
SOLARIA

Solaria ha anunciat un benefici net de 43,7 milions al primer semestre de l'any, xifra que suposa un augment del 85% enfront del mateix període de l'any passat. Els ingressos s'han incrementat un 52%, fins als 75,4 milions, mentre que l'EBITDA ha escalat un 61%, fins als 68,1 milions.

  • 9,50€
  • -3,60%

La companyia renovable ha explicat que l'increment de les magnituds del compte de resultats es deu al compliment del pla de negoci, la qual cosa suposa una producció d'energia més gran a causa de les noves plantes connectades a finals de l'exercici 2021 i principis de 2022. Tot plegat, juntament amb l'optimització de despeses, implica una millora progressiva i substancial dels resultats de Solaria, que se suma al creixement experimentat durant els darrers exercicis”, ha precisat en un comunicat.

Pel que fa a la capacitat connectada, ha augmentat gairebé 300 MW aquest any, arribant als 1.000 MW en operació als quals s'afegeixen els 1.034 MW en construcció als cinc països on és present. Així mateix, Solaria ja té visibilitat sobre 14 GW per assolir l'objectiu de 18 GW el 2030.

En línia amb la posada en marxa de noves instal·lacions, la producció d'energia ha augmentat un 50% i ha passat de 430 GWh a 641,7 GWh.

“Arribar al gigawatt connectat suposa una gran fita per a la nostra companyia. Durant aquesta primera meitat de l'any hem viscut una situació geopolítica a Europa que ha posat les renovables al centre del debat i que, sens dubte, n'impulsarà el desenvolupament. Els resultats excel·lents d'aquest primer semestre i les bones perspectives de la segona meitat de l'any permetran a Solaria complir el seu full de ruta per al 2030”, ha declarat el president de Solaria, Enrique Díaz-Tejeiro.

Noticias relacionadas

contador