ep planta petroquimica de tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS

Bankinter ara sí que creu en el potencial alcista de Técnicas Reunidas. Així ho diu Pilar Aranda, analista de l'entitat financera, al seu últim informe sobre la cotitzada de l'IBEX 35. En aquest, eleva el preu objectiu de la companyia des dels 12,3 fins als 15,5 euros per acció, és a dir, que li anticipa unes pujades del 18% des dels seus nivells actuals.

  • 8,81€
  • -0,34%

Aquesta pujada de preu objectiu no treu que des de Bankinter segueixen veient amb "actitud conservadora la valoració" de Técnicas Reunidas

Així s'explica que el banc reitera el consell de mantenir els títols de la cotitzada del selectiu espanyol, "en un context d'elevada incertesa".

Al cap i a la fi, Aranda assenyala que Técnicas Reunidas segueix sent "molt dependent de l'evolució del petroli i gas (92% de les seves vendes, i si bé el cru ha rebotat amb força durant el trimestre, la realitat és que les petrolieres han reduït molt les seves inversions".

"Estimem que el marge EBITDA se situarà aquest any al voltant del 3,8%, i una prima de risc de 9,0% per l'elevada presència a l'Orient Mitjà i la reduïda visibilitat en marges, i una prima addicional pel sector", afegeix Aranda a la seva anàlisi.

Per tècnic, Técnicas Reunidas "ho està fent bastant bé durant els últims mesos", reconeix l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez. "A mitjà i llarg termini segueix sent baixista, però no descarto que el seu actual rebot el porti a la zona dels 17,30 i fins i tot als 18, la principal avinguda de resistència", afegeix. "Em costa creure que pugui arribar a batre-la", conclou.

Noticias relacionadas

contador