cbtecnicasreunidas short

Les accions de Técnicas Reunidas cedeixen més d'un 13% a aquestes hores. Els inversors s'han llançat a vendre després de conèixer que la companyia ha advertit de possibles retards en els seus projectes a causa de la segona onada del coronavirus que ja és present a tota Europa.

  • 8,80€
  • -1,57%

"És possible que, a conseqüència de l'efecte de la Covid-19, els projectes puguin no sols retardar-se sinó també cancel·lar-se, i en aquest cas les oportunitats en curs sí que podrien veure's limitades o reduïdes", ha apuntat la companyia, segons les declaracions recollides pel Confidencial. Aquest pessimisme no és nou a Técnicas Reunidas, que al juliol ja va assenyalar els problemes que la crisi sanitària podia ocasionar en el seu negoci.

També observa problemes de liquiditat per al futur, malgrat el refinançament del deute que va fer fa tres mesos. "En cas que, a conseqüència de la Covid-19, la posició de liquiditat del grup es veiés afectada, això podria afectar l'activitat, la situació financera i els resultats del grup", apunta.

A més, ha descartat una recuperació gradual de l'activitat per a finals d'any i una millora sostinguda de l'activitat durant el proper exercici, com havia pronosticat al juliol. "En cas que el grup es vegi obligat a valorar de nou els actius i passius del balanç, això podria tenir conseqüències negatives per a la situació financera i resultats del grup", adverteix la companyia.

Noticias relacionadas

contador