ep planta de tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

El benefici net de Tècniques Reunides en els primers nou mesos de l'any va ser de 9,5 milions d'euros, en comparació amb els 24,1 milions d'euros dels primers nou mesos de 2019, la qual cosa suposa un descens del 60%. Aquest benefici net reflecteix l'evolució del resultat operatiu i, també, del resultat financer i dels impostos. El resultat financer va disminuir a causa de la comptabilització a valor raonable dels actius financers i al signe negatiu de les transaccions en moneda estrangera per l'apreciació del dòlar enfront de l'euro, així com a moviments d'altres divises de països on operen.

  • 9,31€
  • -2,41%

En els nou mesos de 2020, l'impost sobre el benefici va ser de 4,1 milions d'euros, la qual cosa representa una taxa impositiva efectiva del 30%.

El benefici net ajustat va ser de 47 milions d'euros, un 97% major que en el mateix període de l'any passat.

Les vendes totals van cedir un 18%, fins als 2.808 milions d'euros en els nou mesos de 2020, reflectint la reprogramació d'alguns projectes importants, sol·licitada pels clients per a adaptar-se a l'entorn Covid-19, així com una execució més lenta, a causa de l'expansió de la pandèmia a Orient Mitjà durant l'estiu. Les vendes de la divisió de Petroli i Gas van disminuir un 17,0%, mentre que les vendes de la divisió d'energia van ser de 149 milions, caient un 37,5%.

Noticias relacionadas

contador