ep instalaciones construidas por tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS - Archivo

Técnicas Reunidas ha negat qua alguns dels seus contractes hagin estat cancel·lats i ha rebotat un 5,13% a la borsa després d'enfonsar-se un 16% aquest dimecres. El Confidencial va publicar que la compañia havia advertit sobre possibles cancel·lacions de contractes, però després del tancament de mercat, Técnicas va assenyalar a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que "tots els seus contractes en cartera, inclosos els adjudicats els últims 18 mesos, avancen adequadament dins de les restriccions que suposa treballar en un entorn de Covid".

  • 7,52€
  • 1,42%

"Davant l'extrema volatilitat que travessen els mercats de valors europeus, també els espanyols, i la seva evolució en el context de la situació creada pel virus Covid-19, la companyia considera oportú aclarir que no s'ha produït cap cancel·lació dels contractes de la cartera", va explicar en el comunicat.

"Exemple d'aquesta tendència gradual a la normalització és la incorporació d'un dels nostres grans clients a les oficines de la Companyia a Madrid per a desenvolupar de manera presencial les fases d'enginyeria i compres", va afegir l'empresa.

Tècniques "continua observant un volum molt significatiu d'oportunitats futures i un ritme elevat d'ofertes a presentar. A més, les noves adjudicacions de projectes FEED (Front End Engineering Design), precursors de futures grans inversions, han augmentat en més de 70 milions d'euros la cartera de serveis d'enginyeria de la Companyia durant els últims sis mesos".

Finalment, va destacar que "ha enfortit la seva estructura financera i de liquiditat, preservant una posició de caixa neta positiva al final del trimestre". No obstant això, els seus aclariments no han servit per a contrarestar l'enorme pèrdua de valor de la sessió d'ahir.

Noticias relacionadas

contador