ep planta petroquimica de tecnicas reunidas
TÉCNICAS REUNIDAS
9,31€
  • -0,23€
  • -2,41%

SASA Polyester ha adjudicat a Técnicas Reunidas l'execució del projecte d'una nova planta de producció de PTA (àcid tereftàlic purificat) a Adana (Turquia), amb una capacitat productora d'1,5 milions de tones a l'any. SASA ha anunciat que el projecte implica una inversió total de 935 milions de dòlars (789.950.000 d'euros al canvi actual). Técnicas es dispara més d'un 10% aquest dimarts.

El projecte es realitzarà en la modalitat de 'fast track' i compta amb un termini d'execució de 27 mesos. El contracte representa un primer pas del pla d'inversió de SASA Polyester en petroquímica a Turquia, concretament a la construcció de plantes de PTA, producte amb el qual s'esperen noves inversions en un curt termini de temps al país.

El PTA s'utilitza, entre altres usos, a la indústria farmacèutica, tèxtil i per a l'envasament i prolongació de la vida dels aliments. L'abast del contracte inclou l'enginyeria i la gestió integral de subministrament d'equips i materials, construcció, precomissionat, comissionat, proves i posada en marxa de la planta.

Noticias relacionadas

contador