la-commission-europeenne-ouvre-une-enquete-sur-les-pratiques-d-apple

En un any atípic, una presentació atípica. Apple presenta aquest dimarts els seus nous models d'iPhone. Com sempre passa amb l'empresa de Cupertino, ho farà amb el màxim secretisme, entre especulacions que podria presentar quatre models diferents del nou iPhone 12.

  • 183,05$
  • -0,82%

De moment, les expectatives són altes i Apple inicia la setmana amb significatives alces a Wall Street, que superen el 3% i tibant així cap amunt del Dow Jones.

El motiu és que l'empresa liderada per Tim Cook va ajornar a mitjan octubre la presentació del nou iPhone després de revelar al setembre els nous models de l'Apple Watch i de l'iPad. Va haver de fer-ho per la frenada al disseny i a la producció dels seus dispositius provocada per l'epidèmia de coronavirus.

I, malgrat el retard en el calendari, la presentació d'aquest dimarts pot ser una de les més significatives quant a avanços en l'iPhone dels últims anys. No sols perquè podria presentar quatre models diferents d'iPhone 12, també perquè tots les noves versions incorporarien la tecnologia 5G.

En concret, s'espera que presenti un iPhone 12 Mini, de grandària similar a l'iPhone 6 o a l'ES de segona generació i de pantalla completa, sense el botó d'inici. Aquest coexistiria amb l'iPhone 12, la versió Pro i la ProMax. Aquesta última de més grandària, prestacions i preu.

“Esperem que sigui el llançament més rellevant de l'iPhone dels últims anys", augurava l'analista de Morgan Stanley, Katy Huberty, segons recull la CNBC. Les seves previsions apunten que Apple vendrà prop de 220 milions d'iPhones durant l'any fiscal 2021, la qual cosa suposaria una alça del 22%.

Noticias relacionadas

contador