tim-cooks-net-worth-estimated-around-625-million
Richard Drew/AP

Anys després de llançar al mercat un dels seus models més icònics, Apple continua aïllant les ics. I són les d'un altre iPhone. Els de Cupertino celebren aquest dimarts el seu Apple Event, en què any rere any presenten els seus nous dispositius. I el d'aquest 2020 té un clar protagonista: l'iPhone 12.

  • 169,02$
  • 1,27%

Tim Cook i els seus van anunciar recentment que el llançament de l'iPhone 12 es retardaria unes setmanes per la crisi del coronavirus. Ara el dubte és veure si, tot i que no es podrà comprar quan s'esperava, es presentarà igualment a l'Apple Event d'aquest dimarts.

La frase triada pels de Cupertino per a un esdeveniment que enguany i precisament a causa de la pandèmia se celebrarà de manera virtual és "El temps vola". Això suggereix que el gran protagonista serà un nou Apple Watch i, des de Bloomberg, apunten ja que la presentació de l'iPhone 12 es retardaria així fins a octubre per acostar-la a la seva venda a les botigues.

No tots són de la mateixa opinió. Maribel López, analista de Lopez Research, creu que "quan penses en el 'timing', és millor presentar una cosa amb antelació abans de vendre-la, tenint en compte que tens el Nadal pel mig". Independentment de quan es presenti al món, l'iPhone 12 serà el primer mòbil d'Apple amb connectivitat 5G, malgrat que el desenvolupament d'aquesta tecnologia a països com els mateixos EUA encara es troba en estadis inicials.

López apunta que això es deu al fet que els consumidors solen mantenir un iPhone durant dos o més anys, temps suficient perquè millori la cobertura d'aquesta nova xarxa, almenys als països més desenvolupats. Una altra de les ics que Apple ha d'aïllar és quants iPhone 12 hi haurà.

Les últimes teories apunten a quatre models, tots ells equipats amb pantalles OLED, de les millors del mercat. L'iPhone 12 més car constarà d'una pantalla de 6,7 polzades en diagonal, la més gran de la fabricant fins avui. Una altra de les seves novetats més rellevants és la possible inclusió de la cambra LIDAR, que permet l'ús d'aplicacions de realitat augmentada.

UNA OFERTA DE SERVEIS PER DOMINAR-LOS TOTS

Més enllà de l'iPhone 12 i un nou Apple Watch, l'iPad aspira a ser el tercer en discòrdia en aquest Apple Event. El mercat espera que els de Cupertino revelin un nou iPad Air encara més fi que el seu predecessor i amb connectivitat USB-C, com la de l'iPad Pro més car de l'actualitat.

Tim Cook tampoc no s'oblida dels serveis que ofereix la companyia, un dels seus pilars (presents i futurs) més enllà dels seus propis dispositius mòbils. En aquest sentit, les últimes informacions indiquen que Apple llançarà una oferta conjunta que inclourà Apple TV+, Apple Music i Apple Arcade, els seus respectius serveis de televisió, música i videojocs.

Noticias relacionadas

contador