ep sede abengoa

Abengoa ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que no ha rebut el suport dels creditors per a la reestructuració del seu deute. El termini de les negociacions concloïa aquest dijous 31 de maig, però la intenció de l'empresa és seguir negociant.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

La companyia andalusa també ha assenyalat que els seus creditors han aprovat la venda del 16,47% que posseeix d’Atlantica Yield. Les accions d'Abengoa tipus A cotitzen amb pujades properes al 7%.

Per la seva banda les tipus B no han fet cap moviment, ja que si la pressió venedora domina no es produeix cap canvi durant la jornada i no és fins a la subhasta de tancament quan es creuen les ordres de venda i compra sense que el preu de les accions es mogui dels 0,01 euros (nivell mínim al qual és possible cotitzar).

Abengoa és titular de 16,5 milions d'accions d’Atlantica Yield, que corresponen a aquest 16,47% del capital. D'aquesta manera, la companyia andalusa ha informat que ahir es van obtenir els consentiments necessaris dels seus creditors per a l'execució d'aquesta venda.

A més, apunten que "el tancament de l'operació queda, per tant, subjecte al compliment de les restants condicions precedents establertes a l'acord".

Noticias relacionadas

contador