• La companyia participarà en la construcció del major complex solar del món
ep abengoa

Abengoa cotitza amb pujades pronunciades del 5% després d'aconseguir un contracte de 550 milions d'euros a Dubai. Les accions classe 'A' cotitzen amb avanços importants, però les de classe 'B' encara no han començat cotitzar, ja que es troben en subhasta de volatilitat.

  • 0,02€
  • 0,00%
  • 0,01€
  • 0,00%

Abengoa ha estat seleccionada com a soci tecnològic per a la construcció del complex solar més gran del món a Dubai, l'import de l'abast sota execució directa del grup puja a uns 650 milions de dòlars (uns 550 milions d'euros), ha informat la companyia.

En concret, la companyia ha estat seleccionada per Shanghai Electric Group, a la qual proporcionarà tecnologia i de la qual serà subcontractista, per al disseny, la construcció i la posada en marxa de la tecnologia solar i per construir un camp solar de col·lectors cilindroparabòlics de 3x200 megawatts (MW), amb 12 hores d'emmagatzematge en sals foses.

La fase IV del complex està sent desenvolupada per Dewa en col·laboració amb Acwa Power. Mentre les tres primeres fan servir tecnologia fotovoltaica, la quarta fase es compon d'una torre de 100 MW i de tres plantes cilindroparabòliques de 200 MW cadascuna.

El grup presidit per Gonzalo Urquijo participarà com a proveïdor de la tecnologia termosolar i la construcció del camp solar d'aquestes tres plantes cilindroparabòliques.

Noticias relacionadas

contador