Notícies de empreses

ep repsol alcanzaacuerdonovatekun megacontrato de suministrolar

Repsol davant d'IAG, la cara i la creu del ral·li del petroli

Repsol ha estat aquest dimarts un dels millors valors de l'IBEX amb pujades del 0,8%. A la banda contrària del selectiu s'ha situat IAG, que s'ha deixat un 3,6%. Totes elles estan recollint, per bé i per mal, l'últim ral·li del cru que ha portat el barril Brent a marcar nous màxims de l'any en superar els 74 dòlars mentre que el West Texas escala per sobre dels 66 dòlars.

neinor homes

El fons Orion desembarca en Neinor Homes i arriba gairebé el 6% del capital

El fons Orion Capital Managers, especialitzat en la inversió en actius immobiliaris, ha desembarcat en el capital de la promotora Neinor Homes després de l'última advertència de beneficis llançada per la companyia, que al seu torn ha provocat la sortida d'Invesco, un altre dels seus accionistes institucionals.

Jack-3

Suaus guanys a Wall Street a prop de màxims històrics

Wall Street registra pujades molt moderades a prop dels màxims històrics registrats entre agost i octubre de l'any passat. Els inversors segueixen pendents dels resultats empresarials i, en aquest sentit, un dels valors més alcistes és Twitter. La xarxa social es dispara un 8% després de batre les expectatives del mercat amb el seu creixement d'usuaris mensuals actius.