ethereum vs bitcoin

Encara que per capitalització de mercat i per domini al mercat de les criptodivises el bitcoin segueix regnant sense rival, l'ether ha superat la cripto número u en termes de rendiment del mercat aquest any, pujant més d'un 320 % davant el 54% de la creació de Satoshi Nakamoto. Però, segons l'estrateg sènior de matèries primeres de Bloomberg Intelligence, Mike McGlone, el bitcoin aviat aconseguiria els guanys de l'ether, cosa que podria fins i tot portar el seu preu per unitat als 100.000 dòlars.

  • 62.943,19$
  • -1,96%

De fet, recentment s'ha experimentat una fita en el volum de negociació de l'ethereum, que va arribar als 1,4 bilions de dòlars durant el primer semestre, un augment de l'1,461% respecte al mateix període del 2020. Això es compara amb els 2,1 bilions de dòlars de bitcoin negociats, un augment del 489%.

Aquesta és la primera vegada que l'ethereum supera el bitcoin pel creixement del volum de comercialització durant un "període de temps sostingut", segons els analistes d'eToro. El creixement "apuntala l'expansió de l'ether com un important competidor del bitcoin, especialment pel que fa als usos i al potencial més ampli de la cadena de blocs d'ethereum per innombrables projectes tecnològics que també estan en expansió", expliquen des del bròker.

En altres paraules, l'ether i altres 'altcoins' podrien seguir per davant del bitcoin pel que fa a l'acompliment a curt termini. El panorama tècnic encaixa bé amb la narrativa que el mercat de les monedes digitals està evolucionant, amb els inversors començant a deixar de banda el bitcoin i entrant directament en altres subsectors de la indústria.

Però "si el bitcoin aconseguís el rendiment de l'ethereum aquest any, el preu s'acostaria als 100.000 dòlars", va tuitejar McGlone el 9 d'agost, segons recull CoinTelegraph, quan el preu del bitcoin va superar els 46.000 dòlars.

No obstant això, els fonamentals reforcen la idea que l'ether acabarà igualant el bitcoin, ja que el repunt dels preus s'ha vist reforçat per l'actualització London de la xarxa Ethereum de la setmana passada, que inclou importants canvis, com un abaratiment de les emissions. Alguns experts asseguren que l'ether es veurà impulsat, com a mínim, fins als 10.000 dòlars gràcies a aquestes millores en la cadena de blocs dels contractes intel·ligents.

Noticias relacionadas

contador