amc portada
11,33$
  • -0,17$
  • -1,48%

AMC Entertainment ha anunciat aquest dilluns que començarà a acceptar el bitcoin com a pagament per a les entrades de cinema si es compren en línia en tots els seus cinemes dels Estats Units. El conseller delegat de la companyia, Adam Aron, va dir durant la seva conferència de resultats que la cadena de cinemes adaptarà les seves xarxes de pagament per acceptar la 'cripto' a finals de 2021.

La mesura marca la unió de dos actius altament especulatius: el bitcoin, conegut per la seva salvatge volatilitat, i AMC, que es va convertir en la nineta dels ulls dels inversors minoristes durant el fòrum WallStreetBets de Reddit.

L'empresa se suma a altres com Tesla, que havia anunciat els seus plans de permetre les transaccions amb bitcoins, però a mitjans de maig va suspendre la compra de cotxes amb el testimoni digital a causa de la preocupació per la contribució de la mineria al canvi climàtic. Des de llavors, el conseller delegat, Elon Musk, ha fet comentaris positius sobre el bitcoin i ha dit que pensa mantenir la moneda a llarg termini.

Les accions d'AMC van pujar més d'un 4% durant les operacions de dilluns després d'un informe de resultats millor del que es preveia. L'empresa va registrar una pèrdua menor de l'esperada durant el segon trimestre, juntament amb uns ingressos que van superar les estimacions dels analistes.

Els títols s'han revalorat quasi un 1.500% aquest any gràcies al fet que un grup d'operadors minoristes que van coordinar operacions a les plataformes de les xarxes socials van aconseguir crear una compressió massiva de les accions. El cinema en dificultats era un objectiu curt popular entre els fons de cobertura i altres actors.

Noticias relacionadas

contador