musk tesla bitcoin
Alberto Sánchez

La inversió que Elon Musk va anunciar el 8 de febrer de 1.500 milions de dòlars en bitcoins ha reportat a Tesla uns beneficis de 1.000 milions de dòlars, segons Daniel Ives, anañista de Wedbush Securities. És més, afirma aquest expert que la companyia va de camí a "guanyar més amb les seves inversions en bitcoins que amb els beneficis de la venda dels seus cotxes vehicles elèctrics a tot 2020", ha afegit Ives.

Segons càlculs anteriors de Bolsamanía, basats en dades de la criptocomunitat, a un preu de 58.000 dòlars -diumenge va marcar una fita històrica al voltant dels 58.500 dòlars-, la inversió inicial de 1.500 milions de dòlars del fundador de la companyia de vehicles elèctrics s'hauria revalorat fins a prop dels 2.494 milions de dòlars, de manera que el benefici s'enfilaria pràcticament fins als 1.000 milions abans esmentats que també comptabilitza Ives.

D'acord amb la informació que es disposa i que l'expert de Wedbush Securities corrobora, Musk va adquirir 43.000 bitcoins durant diverses operacions al gener. El preu mitjà del mes passat va ser de gairebé 35.000 dòlars.

El moviment de Tesla és el catalitzador d'un ral·li que només ha arribat a la meitat del camí, d'acord amb el que defensen experts com Naeem Aslam, d'Avatrade, que creu que "el preu real que el bitcoin és probable que assoleixi durant els pròxims dies sota l'impuls actual és de 100.000 dòlars", ja que "una major adopció i altres empreses que segueixin els passos de Tesla poden empènyer fàcilment l'actiu cap a aquesta marca". En aquest cas, la posició de Musk en la creació de Satoshi Nakamoto saltaria fins als 4.300 milions de dòlars. En guanyaria 2.800 milions.

"Tot i que la inversió en bitcoins és una plataforma publicitària per Tesla, ha estat clarament una bona inversió inicial i una tendència que esperem pugui tenir un impacte en cadena per a altres empreses durant els propers 12 a 18 mesos", subratlla Ives, segons recull CNBC.

Noticias relacionadas

contador