coinbase

Coinbase encapçala la llista de les empreses a vigilar pels inversors, a menys d'una setmana que protagonitzi una de les sortides a borsa més esperades de 2021. Cada pas que dona la companyia és seguit amb gran interès pels experts, mentre alguns analistes han arribat a fixar un preu de sortida de fins als 440 dòlars per acció, com és el cas del banc d'inversió DA Davidson, que ha elevat la marca del debut des de 195 dòlars, després de la presentació de resultats del broker de criptodivises. L'última notícia és que l'empresa ha decidit unir-se a l'Aliança DeFi.

Així ho va anunciar aquest dijous a través d'una publicació a Twitter.

Llançat a principis de 2020 com l'Aliança DeFi de Chicago, el grup proporciona tutoria i finançament per als equips de tecnologia en fase inicial que treballen al sector de les finances descentralitzades (DeFi), de 49.000 milions de dòlars. El DeFi inclou tecnologies que algun dia podrien deixar obsoletes les borses centralitzades.

El conseller delegat de Coinbase, Brian Armstrong, va dir en la conferència de resultats de l'empresa a principis d'aquesta setmana de proporcionar accés a les aplicacions DeFi seria una prioritat per Coinbase en el futur.

Un representant de Coinbase va aclarir que l'associació amb l'Aliança DeFi no implica cap inversió o suport financer, recull CoinDesk.

Fins a la data, el braç de risc de la borsa de monedes digitals ha realitzat una sèrie d'inversions en empreses emergents de deficiències, sent-ne Dharma la principal d'elles.

Noticias relacionadas

contador