1591702212 criptomonedas24

State Street, una de les majors gestores d'actius del món, entra de puntetes al mercat de les monedes digitals en forjar un acord per prestar la seva tecnologia de negociació a una plataforma de divises digitals. El grup financer amb seu als EUA ha anunciat aquest dijous que s'associaria amb Pure Digital, una empresa emergent que pretén ser la principal plataforma institucional per al bitcoin.

El nou centre de negociació oferirà als inversors la possibilitat de negociar monedes digitals en efectiu a través dels seus actuals relacions bancàries i la plataforma Currenex de State Street proporcionarà la tecnologia subjacent. El gestor d'actius ha declarat que el centre entrarà en funcionament "a mitjans de 2021".

David Newns, director global de serveis d'execució de GlobalLink a State Street Global Markets, ha declarat que la tecnologia de la plataforma de negociació de divises Currenex "es traslladaria perfectament a l'àmbit digital".

Pure Digital va ser fundada per Campbell Adams, un veterà dels mercats de divises que va crear un centre d'intercanvi de monedes amb el suport d'un consorci d'una dotzena de bancs el 2014. "Els bancs ens diuen que no poden ignorar la demanda de criptoactius per part dels clients i s'adonen que és un mercat al qual han d'entrar", ha explicat Lauren Kiley, directora executiva de Pure Digital, segons recull Financial Times.

La decisió de State Street es produeix menys d'una setmana abans que Coinbase, un dels majors intercanvis de criptodivises, surti a borsa mitjançant una cotització directa. El grup va dir a principis d'aquesta setmana que tenia 56 milions d'usuaris verificats al final del primer trimestre, amb 6,1 milions de transaccions de mitjana al mes. El volum trimestral d'operacions va ser de 335.000 milions de dòlars.

Així mateix, coincideix amb altres moviments rellevants al món corporatiu de Wall Street. BNY Mellon, el major custodi financer de 'món, seria el proveïdor de serveis d'un fons cotitzat en borsa (ETF) de bitcoin proposat per First Trust Advisors i Skybridge Capital d'Anthony Scaramucci.

A més, el món immobiliari també fa els seus primers passos en l'adopció de la creació de Satoshi Nakamoto.

El gegant del Real State de Califronia, Caruso, ha anunciat que començarà a acceptar el bitcoin com a pagament del lloguer en les seves propietats residencials i comercials. L'empresa privada va dir que també havia invertit una part de la seva tresoreria corporativa en bitcoins i s'ha associat amb Gemini, la borsa de moneda digital i custodi dirigit per Tyler Winklevoss.

Noticias relacionadas

contador