ep archivo - simbolo de bitcoin
UNIVERSIDAD DE HAWAI EN MANOA - Archivo

Pujades per al bitcoin aquest divendres, que ha aconseguit trencar una ratxa de dues jornades consecutives en vermell i apunta als 60.000 dòlars. L'alça és de més del 3%, mentre la resta del mercat també es tenyeix de verd, amb pujades del 3% i 4% en algunes de les monedes principals, alhora que l'ethereum segueix per sobre de 2.000 dòlars, fins a gairebé 2.100 dòlars. Destaca l'auge del 10% del ripple, mentre la capitalització total acaricia el rècord de 2 bilions de dòlars.

El recent impuls es produeix enmig de nous indicis de la creixent adopció del bitcoin i altres criptodivises per part del món corporatiu de Wall Street, amb diverses notícies que han capturat l'atenció dels inversors.

State Street, el segon banc més antic dels EUA amb 3,1 bilions de dòlars en actius gestionats, va anunciar que està proporcionant la infraestructura per a una nova plataforma de negociació de grau bancari per actius digitals que entrarà en funcionament a mitjans d'any, Pure Digital, una empresa emergent que pretén ser la principal plataforma institucional per al bitcoin.

A més, BNY Mellon, el major custodi financer de 'món, seria el proveïdor de serveis d'un fons cotitzat en borsa (ETF) de bitcoin proposat per First Trust Advisors i Skybridge Capital d'Anthony Scaramucci.

Finalment, el món immobiliari també fa els seus primers passos en l'adopció de la creació de Satoshi Nakamoto. El gegant del Real State de Califronia, Caruso, ha anunciat que començarà a acceptar el bitcoin com a pagament del lloguer en les seves propietats residencials i comercials. L'empresa privada va dir que també havia invertit una part de la seva tresoreria corporativa en bitcoins i s'ha associat amb Gemini, la borsa de monedes digitals i custodi dirigit per Tyler Winklevoss.

contador