ep el consejero delegado de banco santander jose antonio alvarez en la presentacion de resultados
EUROPA PRESS

Dins de la impecable tendència baixista de fons (o primària) sembla que tenim una important interessant zona de suport en els 1,77 euros.

  • 4,52€
  • 0,41%
Análisis Técnico
S1
1.50
S2
2.43
R1
2.60
R2
2.60
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Seguim sense tenir figura de tornada en els títols de Santander, però cal reconèixer que tenim alguna pista que sembla que alguna cosa pot estar començant a canviar en el títol. I és a en el gràfic setmanal que tenim davant podem veure amb claredat els tres suports per part del preu a l'important suport dels aproximadament 1,77 euros: els mínims de 2009, de maig i de principis d'agost. No confondre amb un triple sòl, que res té a veure amb un triple suport. Però la veritat és que aquest nivell de suport està frenant de nou les caigudes amb precisió màxima. I així és com, a poc a poc, poden començar a canviar les coses.

Del que es dedueix que en el moment actual estem davant un clar obrir llargs en el títol amb 'stop loss' en preus de tancament per sota del suport esmentat. De perforar-se, el següent objectiu de caiguda el tenim en els mínims de 2002, en els 1,50 euros. I si per un casual el preu és capaç de dirigir-se i superar els 2,60 euros (màxims de juny) des d'aquí, llavors sí que podrem parlar d'un canvi de tendència, d'una clara formació de tornada en doble sòl. Anem pas a pas, almenys tenim un nivell de suport molt clar, que no és poca cosa.

san130820
Gráfico semanal de Santander

Noticias relacionadas

contador