ep archivo   instalaciones de repsol
REPSOL - Archivo

Repsol ha estat dels valors del nostre mercat que més ha aprofundit en la fase correctiva des de la zona de màxims anuals que va marcar a mitjans de juny als 11,22 euros. Concretament es va deixar un 22% en un mes.

  • 14,73€
  • -1,57%
Análisis Técnico
S2
9.57
R1
11.22
R2
11.22
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

A la vista del gràfic setmanal de Repsol podem apreciar com l'oscil·lador de moment estocàstic està clarament sobrevenut i sembla voler tractar de rebotar-se i creuar-se a l'alça. Però el que ens diu això és que, en condicions normals, sembla que el risc de fortes caigudes addicionals és limitat. D'altra banda podem veure com el preu s'ha frenat al cèntim en el suport dels 8,70 euros, coincidint amb els màxims de gener. Després aquí tenim un suport important que cal tenir en compte.

De la qual cosa podem deduir que mentre aquest suport, el dels 8,70 eros, aguanti, hi ha la possibilitat que des d'aquí els títols de la petroliera intentin reestructurar-se de nou a l'alça amb objectiu en els màxims anuals (11,22). En aquest moment tenim el valor atacant la zona de resistència, abans suport, dels mínims de maig als 9,57 euros.

rep040721
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador