microsoft dl windows 11 start dark pc software technology
Microsoft

Recentment hem analitzat els títols del gegant mundial del programari i dèiem que cada vegada que corregeix amb força al final sempre acaba demostrant-nos que es tractava d'una oportunitat única de compra.

  • 253,14$
  • -0,37%
Análisis Técnico
S1
215
S2
320
R1
350
R2
350
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La correcció en la tecnologia en les últimes sessions està sent dolorosa i no se'n salva ningú. Així per exemple, des dels màxims històrics tenim caigudes del 50% en Netflix, del 40% en Nvidia, del 30% en Tesla, del 28% en Amazon, del 20% en Microsoft i del 15% en Apple. Després, malgrat el fort càstig, el valor que ens ocupa està aguantant molt millor el tipus que els altres. I si ens fixem en les companyies tecnològiques de segona i tercera fila, l'hemorràgia espanta qualsevol.

De tornada a Microsoft, aquest ens ha dibuixat un prometedor martell des de l'important suport dels 280 dòlars (els mínims de setembre i d'octubre). I, personalment, em costa de creure que aquest es pugui perforar en el futur. Tot és possible als mercats, però aquest valor sol aguantar força bé els envits dels mercats i no és fàcil veure'l caure més d'un 15%. A la crisi generalitzada per la pandèmia, durant el primer trimestre del 2020, el títol va corregir un 30% i ja en portem un 20%. Que no és poca cosa.

Però si per casualitat, el mercat es tornés boig i el valor decidís buscar la directriu alcista principal (o primària), ara als 215 dòlars, aleshores és compra sense dubtar-ho. Compreu i apagueu el televisor durant una bona temporada. Estem parlant d'una impecable directriu alcista de llarg termini, amb quatre punts de suport, amb origen als mínims del 2015.

msft250122
Gràfic setmanal de Microsoft (MSFT)

Noticias relacionadas

contador