wall street commence la semaine dans le rouge malgre les m a

Un martell és una formació que es dona amb força freqüència als mercats. Consta d'una única espelma, que es produeix normalment al final d'una fase correctiva perllongada i sovint té lloc a prop de suports clau. Interpretant-se aquesta com un punt d'inflexió de la tendència, passant de baixista a alcista.

  • 4.735,50
  • -
Análisis Técnico
S2
4500
R1
4800
R2
4800
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

O almenys estaria anticipant l'inici d'un rebot important de curt termini. Estem parlant d'una sessió on el preu cau amb força durant gran part del dia per després recuperar-se i tancar a prop dels màxims, o a màxims. Però deixant, això sí, una llarga metxa inferior per sota. El volum negociat també sol ser força més alt que el de les sessions precedents.

Els martells acostumen a tenir metxes llargues a la part inferior (ombra) d'almenys el doble del cos real. Gairebé el menys important és si el cos real és blanc o negre, encara que si és blanc les implicacions de fortalesa poden ser més grans. I si alhora coincideix amb el fet que algun dels principals oscil·ladors de moment (RSI, estocàstic, etcètera) dona lectures extremes de sobrevenda, millor que millor.

I tot això és el que tenim en l'S&P 500, o en el cas que ens ocupa el futur del mini S&P 500. Ara bé, això no vol dir que hagi de rebotar amb força de manera immediata des d'aquí. De fet, de vegades els preus tornen de nou a la zona de mínims de la caiguda (4.212) per reestructurar-se a l'alça. Per tant, la condició que hem d'exigir al martell d'aquest dilluns és que sota cap concepte es poden perdre (i menys en preus de tancament) els mínims de la sessió. Mentre aguantin és qüestió de temps que el rebot s'acabi produint i llanci els preus a cotes clarament superiors.

spx250122
Gràfic diari - E-Mini S&P Continuous (ES)

Noticias relacionadas

contador