ep sede repsol 20190411125122
EUROPA PRESS - Archivo
6,94€
  • 0,24€
  • 3,62%

A priori, una caiguda cap a la zona (ara suport) dels 14,20 euros encaixaria d'allò més bé dins del que seria un simple retrocés temporal a l'antic canal baixista, ara suport.

Les caigudes de les últimes sessions, i alguna més que podria arribar a molt curt termini, en els títols de Repsol encaixarien a la perfecció dins el típic retrocés temporal a la part superior de l'antic canal baixista, ara suport i anteriorment resistència. És a dir, en teoria una caiguda fins a fins ara zona de suport dels aprox. 14,20 euros s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres per des d'aquí reestructurar-se de nou a l'alça amb objectiu en l'important resistència que presenta en els màxims històrics: els 16,40 euros.

D'antuvi, el títol està reaccionant a l'alça, al tick, des de la cresta de l'impuls alcista previ, als aprox. 14,40 euros. En qualsevol cas, el més important a curt termini és que des dels mínims d'agost tornem a tenir mínims i màxims creixents, i així no cau.

repsol211019

Noticias relacionadas

contador