ep archivo   nuevo centro de ventas de tesla
TESLA - Archivo

Tesla es confessa aquest dilluns al tancament de Wall Street. El consens de 39 analistes recollit per FactSet anticipa que Tesla s'apunti un BPA de 93 centaus, xifra molt superior als 44 centaus de guanys ajustats registrats per la companyia fa un any.

  • 144,92$
  • 2,02%
Análisis Técnico
S1
539
S2
700
R1
781
R2
781
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

L'encreuament de la mort és just el contrari al que es coneix com a Golden Cross o encreuament daurat i es produeix quan l'MM50 diària (o mitjana mòbil simple diària de 50 sessions) creua a la baixa a la MM200 diària. Doncs bé, quan es dona aquest encreuament s'entén que el subjacent en qüestió estaria activant un clar senyal de debilitat a mitjà i llarg termini. Cosa que no treu perquè a curt no puguin produir-se rebots de certa consideració, contra tendència.

La veritat és que els resultats semblen arribar en un moment clau per a l'esdevenir del valor durant les properes setmanes/mesos. Doncs tenim el preu recolzant-se en l'esmentat encreuament de mitjanes, sense arribar a col·locar-se clarament per sota. Com si d'alguna manera voldria recolzar-s'hi en forma de retrocés temporal per reestructurar-se de nou a l'alça. Per mantenir l'actual biaix neutral/lateral és important que el suport dels 620 dòlars aguanti. I per dalt ens fixarem als 700 dòlars. Per sobre dels 700 dòlars el següent objectiu el tenim en els màxims d'abril (781 dòlars), mentre que la perforació dels 620 dòlars deixaria la porta oberta a un moviment cap als mínims de març als 539 dòlars.

En resum, queda molta tela que tallar encara, sens dubte. Però és important que el títol posi terra pel mig com més aviat millor pel que fa a l'encreuament de mitjanes i tracti de sortir a l'alça amb força com més aviat millor per allunyar-se així de la zona de perill.

tsla260721
Gràfic diari de Tesla

Noticias relacionadas

contador