panasonic

Panasonic Corp. ha venut durant el seu últim any fiscal tota la seva participació en Tesla, valorada en gairebé 4.000 milions de dòlars, segons ha informat el rotatiu japonès Nikkei aquest divendres.

  • 175,79$
  • -2,25%

La nipona, que fabrica bateries de liti per als d'Elon Musk, ha venut concretament totes les seves accions en la companyia basada a Fremont (Califòrnia) per 3.880 milions.

Un executiu de Panasonic ha sortit al pas per desmentir que aquest moviment impliqui alguna cosa més, i ha assegurat que el seu negoci amb Tesla no canviarà. La nipona va comprar 1,4 milions d'accions de Tesla el 2010 a 21,15 dòlars i les va vendre per 667 dòlars a finals del passat mes de març.

Els moviments previs de Panasonic han estat els següents: la companyia acaba de comprar Blue Yonder, companyia de programari basada als EUA, el passat mes d'abril per 7.100 milions. A més, a principis d'aquest mes ha anunciat una col·laboració de producció de liti amb Schlumberger New Energy.

El 2021, les accions de Panasonic s'han revaloritzat quasi un 10% i van avançar un 39% l'any anterior. Tesla, per la seva banda, cau prop d'un 3% aquest any i va disparar-se un 245% el 2020.

Noticias relacionadas

contador