le-brexit-plat-de-resistance-du-sommet-europeen

Les alces de les últimes sessions estan acostant l'encreuament a nivells de resistència importants, com és la part superior de la cadena lateral, als 0,89 lliures/euro.

  • 0,8590£
  • 0,06%
  • 1,2464$
  • 0,02%

Malgrat totes les notícies que s'estan donant a conèixer durant les últimes sessions sobre les dimissions del Govern del Regne Unit i de les negociacions sobre el Brexit, la veritat és que l'encreuament de la lliura esterlina contra l'euro està bastant tranquil, almenys de moment. Tant és així que aquest s'està desplaçant lateralment des del passat mes d'octubre, dins d'un rang comprès entre els 0,86 per baix (suport) i els 0,8970-0,90 per dalt (resistència). Si bé és cert que a curt termini la zona dels 0,89 (part superior del lateral) està funcionat com a resistència.

Es pot dir que les referències de control més importants en aquest moment les trobem en els mínims d'abril (0,8619) i en els màxims de març (0,8968). I fins que l'encreuament no trenqui amb força en un o altre sentit no tindrem cap pista sobre el que pot ser el següent gran moviment en tendència.

Gràfic diari de l'euro/lliura

Noticias relacionadas

contador