ep primera pala reciclable de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA

Un canal baixista és un patró que es caracteritza perquè el preu es desplaça d'aquí a dos rectes paral·leles, però amb pendent negativa. La part superior del canal es denomina zona de resistència i la part inferior zona de suport.

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
18.55
S2
23.45
R1
24.85
R2
24.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

La condició que ha de complir aquest patró perquè sigui vàlid és la de tenir almenys dos punts de suport a la base del canal i tres a la part alta (resistència), o bé, tres a la zona de suport (la base del canal) i dues a la seva part alta. De manera que hem de tenir sempre, com a mínim, cinc punts de tangència al canal. L'operativa quan el preu està dins del canal es limitarà a obrir llargs (posicions alcistes) a la base i tancar-los a la part alta del canal (resistència). També podem obrir curts (posicions baixistes) a la part alta del canal amb objectiu de caiguda a la base d'aquest canal.

I això és el que tenim en Siemens Gamesa, un impecable canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des que a principis d'any marqués màxims anuals i històrics als 39,35 euros. El canal, a més, sembla dibuixat amb esquadra i cartabó per la precisió del moviment. Com nivells de suport en aquest moment tenim els mínims anuals als 21,02 euros i si aquest es perfora, ja no hi ha res fins a la base del canal, ara als aproximadament 18,60 euros. Per dalt tenim la part alta als aprox. 24,95 euros i el buit baixista dels 25,47 euros. Mentre el preu segueixi encaixat dins del canal baixista poc més es pot fer, la veritat.

sgre280921
Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador