eolienne siemens gamesa 20210622120500

Corren bons temps per a empreses com Siemens Gamesa. Almenys, segons l'última nota de Moody's. L'agència de qualificació creditícia sosté que "les fabricants de turbines eòliques europees estan ben posicionades per créixer a la calor dels molts projectes energètics en mar oberta que planejarà la UE per ser carboni neutral el 2050".

  • 18,05€
  • 0,00%

"Anticipem que aquestes companyies elevin la seva producció per satisfer el creixent gana per les energies verdes", apunten els experts de Moody's a continuació.

"2021 és a punt per ser un any rècord en instal·lacions en mar oberta dins del Vell Continent i, tant l'espanyola Siemens Gamesa com la danesa Vestas són les millor posicionades per beneficiar-se d'aquesta major demanda", sostenen.

En aquest sentit, des de Moody's creuen que "altres grans energètiques com Orsted, RWE, Vattenfall, Iberdrola i EnBW seguiran alimentant el desenvolupament d'aquests projectes eòlics en mar oberta durant els cinc propers anys al mateix temps que els costos de producció s'estabilitzen".

Finalment, l'agència reconeix que "Europa s'ha establert com un gran lloc dins de la indústria i la tecnologia en mar oberta gràcies als seus coneixements avançats, ajudes polítiques i els objectius governamentals". I és que l'objectiu marcat per al 2050 "requereix un gran augment de les fonts d'energia renovables".

Noticias relacionadas

contador