ep archivo   aerogenerador de siemens gamesa 20210715094406
SIEMENS GAMESA RENEWABLE ENERGY / GURUTZ BEGOÑA

Siemens Gamesa torna a patir en borsa després de rebre una rebaixa de recomanació per part dels analistes de Citi. El banc nord-americà ha retallat el seu consell per al fabricant d'aerogeneradors de comprar a neutral i el preu objectiu fins als 26,50 euros per acció des dels anteriors 29 euros.

  • 18,05€
  • 0,00%

Segons la seva valoració, Gamesa cotitza "cara" respecte a les previsions que manegen per als seus negocis, en un escenari en el qual "els seus guanys estan sota pressió", una estimació negativa que "no és probable que canviï a curt termini".

Aquests experts destaquen que tant Gamesa com el grup danès Vestas i l'alemanya Nordex (filial de molins eòlics d'Acciona), han rebut un dur càstig borsari aquest any, amb pèrdues mitjanes del 30%.

No obstant això, consideren que "Nordex té una ruta alcista més clara" i cotitza "relativament barata", amb un 15% de descompte davant el sector. A més, compta amb "un catalitzador possible", que consisteix en un "canvi de política a Alemanya".

En la seva opinió, el valor ja ha descomptat les menors previsions de beneficis, de manera que és una opció molt més interessant actualment que Siemens Gamesa. Així, han elevat el seu consell sobre l'empresa alemanya fins a comprar, amb preu objectiu dels 19,50 euros.

Noticias relacionadas

contador