bitcoin-la-police-allemande-a-la-recherche-d-un-mot-de-passe-a-50-millions-d-euros rsz

El bitcoin està desplegant un moviment lateral durant les últimes setmanes. Moviment que en condicions normals serveix per drenar els últims excessos i preparar el camí per al que pot ser el següent nou gran impuls alcista.

  • 62.317,98$
  • -2,37%
Análisis Técnico
S1
44270
S2
61255
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

"Ara pots comprar un Tesla amb bitcoin". És el missatge que el CEO de la companyia, Elon Musk, ha publicat al seu compte personal de Twitter aquesta matinada. Això sí, de moment és només possible als EUA. Les persones fora dels EUA podran comprar un Tesla amb bitcoin "al final d'any", ha dit Musk, sense especificar-ne els països.

Quant al gràfic del bitcoin, tot segueix igual. No hi ha novetats de cap mena. Acció (pujades)-fase de reacció (moviment lateral consolidatiu). Això de sempre. Dins d'aquest estret lateral (per com es mou el bitcoin) els nivells que cal vigilar són els 52.900 dòlars per baix (suport) i els 61.255 dòlars per dalt (resistència), que són els màxims històrics. Per damunt confirmaria un altre gran impuls alcista que el pot portar on vulgui. Sí, com ho senten. On vulgui. Altres models de valoració del bitcoin (stock to flow) apunten cap als 100.000 dòlars com a gran objectiu de pujada. Dit això, ja coneixem com es mou el bitcoin quan diu de pujar i tot és possible. De fet, just fa un any aquest cotitzava als 6.700 dòlars.

btc240321
Gràfic diari del futur del bitcoin

Noticias relacionadas

contador