ep elon musk fundador de tesla
Jörg Carstensen/dpa - Archivo

"Ara pots comprar un Tesla amb bitcoin". És el missatge que el CEO de la companyia, Elon Musk, ha publicat al seu compte personal de Twitter. Això sí, de moment és només possible als EUA.

  • 168,29$
  • -1,11%

Les persones fora dels EUA podran comprar un Tesla amb bitcoin "al final d'enguany", ha dit Musk, sense especificar quins països.

Per acceptar el pagament, Musk ha explicat que Tesla està utilitzant programari "intern" i "de codi obert". A més, Tesla "opera els nodes de bitcoin directament". Els nodes són ordenadors en la xarxa de bitcoin que funcionen per verificar transaccions i evitar que la criptomoneda es gasti dues vegades.

Cal recordar que al mes passat, el fabricant d'automòbils va revelar que havia comprat 1.500 milions de dòlars en bitcoins i que aviat començaria a acceptar la criptomoneda més popular del món com a forma de pagament.

"Elon Musk ha tornat a sorprendre tots avui i els comerciants s'estan despertant amb aquesta gran notícia que bitcoin té la capacitat de comprar Tesla. No hi ha dubte que Tesla és el futur de la indústria de l'automòbil i el fet que puguem usar bitcoin per comprar Tesla ho diu tot sobre l'adopció", comenta l'analista Naeem Aslam.

Noticias relacionadas

contador